Cijena uređaja Uređaj za četkanje i sušenje SCRUBTEC 130 E POŠALJITE UPIT!
Informacije o proizvodu Tehnički podaci

SCRUBTEC 130 E je zanimljiv odabir za manje dućane, škole, restorane, benzinske pumpe, pekare, lance brze prehrane, hotele itd., kao i za kućnu upotrebu.

Mali uspravni uređaj za četkanje i sušenje, dizajniran za čišćenje uglavnom podova sa tvrdom površinom, ali isto tako se može koristiti za čišćenje manjih površina prekrivenih tepihom s opcionalnim dodatakom za sušenje tepiha. Korištenjem opcionalnih dodataka, uređaj postaje spreman za čišćenje mrlja na tepisima, tepisima na ulazima ili manjih površina prekrivenih tekstilom.

Korištenje SCRUBTEC 130 E je jednostavno - čak i u slučajevima kada je prostor ograničen - zahvaljujući malim dimenzijama i dvoručnoj ergonomskoj ručki. Spuštanjem ručke može se četkati i sušiti pod ispod namještaja, polica itd. i potrebna su samo dva tastera za udobno upravljanje uređajem.

Četkanje i sušenje izvodi se u jednom prolazu, tako da ovaj uređaj značajno podiže produktivnost. Četkanje se izvodi sa 31 cm cilindričnom četkom visokih performansi ili sa mikrofiber valjkom.

Moguće je do 15 min kontiuniranog čišćenja zahvaljujući 3 litarskom spremniku za vodu/deterdžent i 4 litarskom spremniku za skupljenu tekućinu. I zahvaljujući maloj težini i kompaktnom dizajnu, uređaj može biti jednostavno prenošen na više lokacija u toku dana.

Model Scrubtec 130 E EU
Šifra 107408150
Napon (V) 220-240/ 50-60
Klasa zaštite / IP zaštita X4
Snaga (W) 800
Produktivnost teoretska/stvarna (m2/h) 630/310
Širina ribanja (mm) 310
Brzina četke (o/min) 2100
Broj četki i vrsta 1 cilindrična
Dimenzije (DxŠxV u mm) 400x360x1150
Masa (kg) 12
Isporučuje se spreman za upotrebu